Sexting: Magda & Ania

Dział w którym pojawiają się zapisy gorących rozmów między ludźmi.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Agnieszka

Sexting: Magda & Ania

Post autor: Agnieszka »

**WhatsApp – Grupa: Ania ❤️ Magda**
*(sobota, ok. 22:30)*

**Ania:**
Hej kochana! 😘 Co słychać? Siedzę sama w domu, nudzi mi się strasznie

**Magda:**
Heej! 😍 Też sama, właśnie wróciłam z miasta. Byłam w Chorzowie na zakupach, a potem skoczyłam do Zabrza po kawę z kumpelą. Zmęczona jak cholera, ale jakoś nie chce mi się spać

Ooo to blisko Ciebie! Ja dziś cały dzień sprzątałam, masakra. A wieczorem zero planów. Może pogadamy dłużej? Tęsknię za Tobą 🥺

Tęsknię też strasznie 😏 Ostatnio ciągle o Tobie myślę… Pamiętasz jak byłyśmy razem w tym parku w Chorzowie latem? Też tak ciepło było jak teraz w mieszkaniu

Pamiętam… Leżałyśmy na kocu, Ty w tej krótkiej sukience… 🤭 Patrzyłam na Twoje nogi i myślałam, że zaraz oszaleję

Serio? 😈 A ja myślałam, że to ja jedna się podjaralam. Bo jak położyłaś rękę na moim udzie „przypadkiem”, to od razu zrobiło mi się mokro…

Mmm no właśnie nieprzypadkiem 😏 Teraz jak o tym myślę, to też mi się robi gorąco… Co masz na sobie teraz?

Tylko koszulkę na ramiączkach i majtki… Leżę w łóżku, luzik. A Ty?

Ja w samym topie i stringach. Biustonosz zdjąłabym, ale czekam aż ktoś mi pomoże 😉

Kurwa Ania, nie rób mi tego… Już mi sutki stwardniały jak kamień. Wyobrażam sobie jak zsuwam Ci ten top i biorę jedną do ust… Ssę mocno, gryzę delikatnie…

Jęczę już na samą myśl 😩 Ręka mi sama powędrowała niżej… Majtki już mokre. Powiedz co byś mi zrobiła dalej

Zsuwam Ci te stringi powoli, rozkładam Twoje nogi… Patrzę na tę śliczną, ogoloną cipkę, całą błyszczącą… Liżę po wewnętrznej stronie ud, coraz wyżej, aż dochodzę do łechtaczki. Kręcę językiem wolno, ssę ją delikatnie…

O Boże Magda… Palce już we mnie. Dwa od razu, głęboko. Pieprz mnie językiem mocniej w wyobraźni… 😮‍💨

Wsuwałabym Ci język do środka, lizała głęboko, a palcami masowała łechtaczkę okrężnymi ruchami… Czuję jak pulsujesz, jak się robi coraz ciaśniej… Chcę żebyś spuściła się na moją buzię

Kurwaaa tak… Trzeci palec już, rozciągasz mnie… Cipka tak mokra, że słychać każdy ruch… Wyobrażam sobie Twoje usta całe w moich sokach…

Ja też się dotykam… Palec na łechtaczce, szybko, mocno… Myślę jak siedzisz mi na twarzy, jak się ocierasz cipką o mój język… Chcę poczuć jak dochodzisz, jak zalewasz mnie całą

Magda… Już blisko… Pieprz mnie szybciej palcami w głowie… Tak, tak, tak… O KURWA DOCHODZĘ!!! 💦💦💦

Ja też Ania… Spuszczam się myśląc o Tobie… Tak mocno, że całe łóżko mokre… 😩🤤

Jezu… Ciężko oddycham… To było zajebiste kochana ❤️

Dla mnie też… Musimy to powtórzyć na żywo, niedługo. W Chorzowie albo u mnie w Zabrzu, gdzie chcesz 😈

Umowa stoi. Dobranoc skarbie… Śnię o Tobie 🤍

Dobranoc moja mokra dziewczynko 😘💦
Misza

Re: Sexting: Magda & Ania

Post autor: Misza »

Rewela 🙂💃💃
Jarosław

Re: Sexting: Magda & Ania

Post autor: Jarosław »

Czad. 9.5/10