Taniec w cieniu nocy

Opowiadania w których pojawia się wątek miłości i seksu gejowskiego i biseksualnego.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fanoper
Site Admin

Taniec w cieniu nocy

Post autor: fanoper »

Katowicka dyskoteka dudniła jak serce przed zawałem - basy wbijały się w trzewia, a powietrze gęstniało od potu, wódki i adrenaliny. Jarek przepychał się przez tłum - poszukiwacz wrażeń, gość, który nie przychodził potańczyć, tylko oddać się temu, co pierwotne.
I wtedy ją zobaczył…

Postawna sylwetka przy barze, czarna sukienka opinająca ciało jak gumowa rękawiczka, rysy zbyt piękne, by były zwykłe. Paulina, jak się przedstawiła, miała spojrzenie, które wbijało się w trzewia ostrzej niż beat techno.

Ich rozmowa była jak szybki narkotyk - jedno zdanie, jedno spojrzenie, jedno dotknięcie dłoni, które mówiło więcej niż cały wieczór small talku. Na parkiecie ich ciała kleiły się jak magnesy - biodro w biodro, ręka na szyi, język ocierający się o płatek ucha.

- Chodźmy stąd - powiedziała niskim głosem, który nie pozostawiał pola do negocjacji.

W tanim hotelu światło neonu rzucało na ściany pulsujące plamy czerwieni. Paulina zamknęła drzwi, podeszła i… rozsunęła sukienkę jednym ruchem. Nagie ciało błyszczało potem i ekscytacją. A między udami - niespodzianka…

- Jestem Paweł - powiedziała, ale nie czekała na reakcję.
Jarek patrzył na nią - na niego - z szeroko otwartymi oczami… ale jego kutas mówił wszystko. Nie było odwrotu.

- Chuj z tym - sapnął, poddając się temu, co właśnie się rodziło.

Paweł pchnął go na łóżko. Jego ręce - pewne, silne - szarpały jeansy Jarka, a palce, śliskie od lubrykantu, sunęły w dół jego kręgosłupa, aż do tyłu. Zimny dotyk przy odbycie sprawił, że Jarek drgnął, ale nie uciekł. Przeciwnie - rozluźnił się, otwierając się jak struna naciągana na nową melodię.

Palce masowały mu zwieracz z precyzją, która miała w sobie coś nienaturalnie dobrego. Jarek czuł, jak jego wnętrze pulsuje, jak ciało domaga się więcej. A potem - powoli - Paweł w niego wszedł.

Każdy ruch to była fala. Ciepło. Tarcie. Dźwięk skóry uderzającej o skórę. Jęki zlewały się z basem zza okna. A potem to się stało:
Punkt, którego nigdy nie znał. Prostata.

- O kurwa… - jęknął, gdy jego całe ciało zaczęło drżeć. Nie musiał się nawet dotykać - napięcie urosło samo.
I wtedy - wybuch.

Orgazm przeszedł przez niego jak iskra przez zapalnik. Ciało Jarka wygięło się, a on zalał się ciepłem, którego nie dało się porównać z niczym znanym.
Paweł wszedł głębiej, ostatni raz - i również doszedł, wtulony w jego plecy, głęboko w jego odbycie, ciężki od ekstazy.

Leżeli, zlani potem, drżący. Jarek patrzył w sufit, nie wiedząc, gdzie jest. Katowice pulsowały światłem, a jego ciało pulsowało czymś więcej.

- Nie sądziłem, że to może być… aż tak - wymamrotał.
Paweł tylko się uśmiechnął.

- A ja wiedziałem. I wiem, że nie skończyliśmy.
https://fanoper.pl - Fantazje i opowiadania erotyczne.
Janusz

Re: Taniec w cieniu nocy

Post autor: Janusz »

Nie powiem, zakręciło mną to!
Maxx

Post autor: Maxx »

Dobre!
Marko22

Post autor: Marko22 »

O Jezu, rewelacja.